Na pozici FOOD & BEVERAGE MANAGER v hotelu Ametyst byl jmenován FEKIAČ Tomáš, který přešel z krkonošského hotelu SAVOY ROYAL * * * * * ve Špindlerově mlýně z pozice EXECUTIVE MANAGER.
Do Savoy Royal hotelu * * * * * přišel v listopadu 2010 z Prahy, kde byl jmenován z pozice HOUSEKEEPING MANAGER do pozice EXECUTIVE MANAGER.
Pán FEKIAČ Tomáš působil na různých pozicích v oboru hotelnictví a zejména v gastronomii.
Je původem ze Slovenska z města pod vrchem Zobor. V Nitře úspěšně absolvoval obor úplně jiný již je dnes jeho profesním oborem. Již od mládí se pán FEKIAČ zabýval gastronomií a zkvalitňování služeb ve firmách kde působil.
Ve světě gastronomií se pohybuje již 11 let, je členem AKČ ČR a působí v různých gastronomických komisích.
Úspěšně již třetím měsícem provozuje online magazín gastro inovace, který financuje z vlastních zdrojů. Jako říka : „ Dobrý provozní, dobrý restauratér potřebuje být informován a tak zde je to co hledaji“.
Během svého působení v Německu zastával pozici soukromého poradce a catering managera pro general managera velké Americké banky a jeho rodiny.
Tomáš FEKIAČ je ženatý a momentálně se svoji manželkou čekají přírůstek do rodiny, malou Terezku.
0 komentářů u “Nové obsazení pozice FOOD & BEVERAGE MANAGER v hotelové restauraci GALERIE sídlící v srdci Hotelu Ametyst * * * * na Vinohradech.”